Oudercommissie

Hallo, mijn naam is Sasja Jacobs- Janssen. Ik woon samen met mijn man Robert en onze zonen Tom (12-11-2017) en Sam (01-06-2020) in Beers. Ik werk 3 dagen als juffrouw op een basisschool in Grave. De andere dagen ben ik thuis in de weer met de jongens. Lekker spelen in de tuin of een rondje fietsen met de bakfiets. Daarnaast vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Tom en Sam gaan met veel plezier twee dagen naar Boerkes & Co.

Ik heb mij aangemeld voor de oudercommissie omdat ik graag betrokken wil zijn bij de opvang van onze kinderen. Ik wil graag meedenken over de ontwikkelingen binnen Boerkes & co. Daarnaast biedt het een kans een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de opvang.  Ik vind het belangrijk om de meningen en de wensen van de ouders bespreekbaar te maken. Mocht je vragen, opmerkingen en of ideeën hebben, schroom niet en neem contact met mij/ons op. 

 

Hallo,

Mijn naam is Marliene Thijssen (1991). Samen met Laurens (1988) woon ik in Haps en zijn we ouders van twee jongens, Bren (2018) en Lars (2019). Met heel veel zin gaan ze iedere dinsdag naar Boerkes&co. Ik werk momenteel twee dagen per week bij Pluryn in Nijmegen als activiteitenbegeleidster voor verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen met gedragsproblematiek. Thuis doe ik mijn best het huishouden bij te houden;) maar ik ga ook graag met de jongens een boekje zitten lezen, duplo-torens bouwen of buiten spelen. Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn, terwijl de kinderen in de tuin spelen. Verder houd ik van de muziek even lekker hard en zingen en dansen in de woonkamer. Ik heb een motorrijbewijs en ik probeer soms een boek te lezen. Ook fietsen en wandelen doe ik graag, met en zonder kinderen.
Voorheen ben ik jarenlang actief geweest voor de Jeugd- en Jongerenraad in Haps. Daarmee organiseerden we onder andere de Koningsdag en de Kindervakantieweek. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan en omdat ik het belangrijk vind om actief betrokken te zijn, heb ik me aangesloten bij de oudercommissie. Daarnaast vind ik het fijn om inspraak te kunnen hebben in het beleid rondom de opvang van mijn kindjes.
Heb je ideeën, ben je het ergens niet mee eens of heb je vragen over kleine of grote zaken, dan kun je dat bij één van ons neerleggen.

Tot ziens bij Boerkes!

 
Notulen Oudercommissie bijeenkomsten
© 2021
Vincent Venhuizen